Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
19,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Matematica clasa a V-a - Exercitii si probleme

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-38-0012-2
Editura: Niculescu
Autor: Rozica Stefan
Data aparitiei: 2016
Matematica clasa a V-a - Exercitii si probleme

Auxiliarul Matematica clasa a V-a - Exercitii si probleme, de Madalina Calarasu, Viorica Baibarac si Rozica Stefan a aparut la editura Niculescu.

Acest auxiliar pentru clasa a V-a respecta programa scolara in vigoare si este un instrument util atat pentru elevi, cat si pentru profesori. Fiecare capitol contine notiunile teoretice necesare intelegerii materiei, iar exercitiile si problemele sunt structurate pe grade diferite de dificultate, de la simplu la complex, astfel incat sa fie utile tuturor elevilor.
Exercitiile si problemele sunt diverse si contin toata teoria aferenta si utila in procesul invatarii. La finalul fiecarui capitol sunt teste de verificare, gandite dupa acelasi principiu. Testul 1 contine cerinte de nivel minim, testul 2 de nivel mediu, iar testul 3 de nivel ridicat. Testele pot fi folosite ca instrument de verificare a gradului de aprofundare a materiei la clasa. De asemenea, la finalul cartii sunt propuse modele de teza utile pentru pregatirea acestora.
Rezolvarile prezentate sunt detaliate, ajutand la autoverificarea fiecarui elev sau la invatarea metodelor de rezolvare a exercitiilor si problemelor propuse si, totodata, la aprofundarea materiei din programa clasei a V-a.
IN CONFORMITATE CU PROGRAMA APROBATA DE MINISTERUL EDUCAŢIEI NATIONALE

Mai multe informatii
AutorRozica Stefan
CategorieInvatamant & Educatie
Data aparitiei2016
EdituraNiculescu
Format170x240
ISBN978-606-38-0012-2
Numar pagini200
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.