facebook portokal

Contact: 0232 217 900

Program L - V: 08:00 - 18:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Nou
  • Matematica. Aritmetica, geometrie. Clasa a 5-a. Standard - Gheorghe Iurea, Adrian Zanoschi, Gabriel Popa, Gabriela Zanoschi, Ioana Anton - Editura Paralela 45

Matematica. Aritmetica, geometrie. Clasa a 5-a. Standard - Gheorghe Iurea, Adrian Zanoschi, Gabriel Popa, Gabriela Zanoschi, Ioana Anton - Editura Paralela 45

30,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-973-47-3456-6
Editura: Paralela 45
Numar pagini: 245
Data aparitiei: 2021
Limba: Romana
Format carte: 165x235
Tip coperta: Necartonata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Matematica. Aritmetica, geometrie. Clasa a 5-a. Standard scrisa de Gheorghe Iurea, Adrian Zanoschi, Gabriel Popa, Gabriela Zanoschi, Ioana Anton a aparut la edituraParalela 45 in anul2021 si face parte din categoria Invatamant si educatie.

Seria de lucrari MATE 2000+ STANDARD a aparut din necesitatea sistematizarii si a interpretarii creative si aplicative a notiunilor din noua programa, in scopul armonizarii practicii scolare cu setul de competente impus si cu specificul subiectelor de examen. Am urmarit trecerea de la formarea notiunilor si a deprinderilor elementare de operare cu acestea, la dezvoltarea rationamentului matematic riguros.

Conceptele si notiunile abstracte, firesti domeniului, sunt modelate astfel incat elevul sa vada si sa exerseze aplicatiile practice ale matematicii, fiind pus permanent in situatia de a adapta aparatul teoretic la necesitatile si la provocarile vietii de zi cu zi. Invatarea devine, prin aceasta deschidere catre realitatea concreta, placuta si necesara.

Problemele propuse sunt gandite gradual, atat ca dificultate, cat si din punct de vedere metodic, incat profesorul sa le adapteze in mod nuantat ritmului de pregatire al elevilor. La finalul culegerii se regasesc raspunsurile sau solutiile problemelor.

Speram ca lucrarile din seria MATE 2000+ STANDARD vor aduce bucuria invatarii pentru elevii carora se adreseaza, iar colegii nostri profesori vor gasi in ele instrumente utile pentru indrumarea copiilor. Succes tuturor!

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Pret
Valoare
Calitate
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...