Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
Pret standard 22,00 Lei Pret special 16,50 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Masurarea lumii

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-50-1784-2
Editura: Humanitas Fiction
Autor: Daniel Kehlmann
Data aparitiei: 2007
Cartea Masurarea lumii scrisa de Daniel Kehlmann a aparut la editura Humanitas fiction si face parte din Colectia Raftul Denisei.

Cartea Masurarea lumii scrisa de Daniel Kehlmann a aparut la editura Humanitas fiction si face parte din Colectia Raftul Denisei.

Cartea este un roman filozofic de aventuri, ale carui forta si stralucire sunt de-a dreptul nemaiintalnite.Spre sfarsitul secolului al XVIII-lea, doi tineri germani si-au pus in gand sa masoare lumea. Unul dintre ei, Alexander von Humboldt, infrunta pericolele - strabate jungla si stepele, navigheaza pe fluviul Orinoco, gusta otrava, numara paduchi, se taraste prin grote, escaladeaza vulcani, are de-a face cu monstri marini si canibali. Celalalt, matematicianul si astronomul Carl Friedrich Gauss - care, desi nu concepe viata fara femei, sare din pat in noaptea nuntii ca sa-si noteze o formula -, o tine una si buna, fara sa se clinteasca din Gotingenul de bastina, cum ca spatiul ar fi curb. Batrani, celebri si un pic nastrusnici, cei doi se intalnesc in 1828 la Berlin. Dar nici nu coboara bine Gauss din trasura sa, si amandoi se ratacesc in labirintul politicii germane de dupa caderea lui Napoleon.

Mai multe informatii
AutorDaniel Kehlmann
CategorieLiteratura de divertisment
Data aparitiei2007
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

  1. Eu si Kaminski
    Rating:
    %
    Pret standard 23,00 Lei Pret special 17,25 Lei
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.