Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
20,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Masina timpului - H.G. Wells - Editura Gramar

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-695-079-4
Editura: Gramar
Autor: Herbert George Wells
Data aparitiei: 2017
Cartea Masina timpului scrisa de H.G. Wells a aparut la editura Gramar in anul 2017 si face parte din categoria Carti pentru copii si adolescenti.

Cartea Masina timpului scrisa de H.G. Wells a aparut la editura Gramar in anul 2017 si face parte din categoria Carti pentru copii si adolescenti.

Capodopera a literaturii SF, binecunoscuta in intreaga lume. Celebra lucrare ce trateaza legatura spatiu-timp in care este portretizat viitorul implacabil al umanitatii, indiferent de perioada de timp in care am putea calatori, fara a putea intelege mare lucru din mijlocul de transport. Asadar, mai degraba o capodopera fiction decat una science-fiction. Prima lucrare a lumii literare care trateaza calatoria in timp doar ca o modalitate de a ne aminti latura existentei umane. Infinitul razboi viata-moarte, o epopee a involutiei, mai degraba, decat a evolutiei umanitatii.

Fragment din carte:

Asa ca m-am intors. Vreme indelungata trebuie sa fi stat fara simtire pe masina. Succesiunea palpaitoare de zile si nopti s-a reluat, soarele a devenit auriu din nou, cerul albastru. Respiram mult mai bine. Contururile fluctuante ale pamantului se retrageau si curgeau. Limbile se invarteau inapoi pe cadrane. In cele din urma am vazut din nou umbrele vagi ale caselor, urmele omenirii decazute. Acestea, de asemenea, s-au schimbat si au trecut si au venit altele. Apoi, cand cadranul cu milioane era la zero, am micsorat viteza. Am inceput sa recunosc arhitectura noastra familiara si draguta, limba miilor a ajuns inapoi la punctul de plecare, noaptea si ziua se schimbau din ce in ce mai incet. Apoi vechii pereti ai laboratorului m-au inconjurat. Foarte bland, acum, am incetinit mecanismul.

Mai multe informatii
AutorHerbert George Wells
CategorieCarti pentru copii si adolescenti
Data aparitiei2017
EdituraGramar
ISBN978-606-695-079-4
Numar pagini152
Tip copertaBrosata
TraducatorGabriel Malaescu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.