Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
42,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

MArturisesc ca am trait - memorii

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-1984-43-8
Editura: Vellant
Autor: Pablo Neruda
Data aparitiei: 2010
MArturisesc ca am trait - memorii

Volumul MArturisesc ca am trait este unul de memorii, amintirile scrise in aceasta cArte strabatand intreaga existenta a poetului chilian Pablo Neruda.
Acesta isi rememoreaza viata, incepand cu copilaria si adolescenta petrecute intr-un orasel feroviar, studentia din Santiago de Chile si primele Articole militante, tineretea traita in locuri exotice si indepArtate, fiind numit de foArte tanar consul in regiuni precum Rangoon, Ceylon, Singapore etc., activitatea poetica intensa si multiplele prietenii stranse cu mari creatori ai secolului XX: Federico Garcia Lorca, Pablo Picasso, Rafael Alberti, Diego Rivera, Paul Eluard, Luis Aragon etc. Sunt evocate atat clipele fericite - editarea primei cArti, castigarea Premiului Nobel -, cat si episoadele dramatice precum Razboiul Civil din Spania sau cel de-al Doilea Razboi Mondial, perioadele dictaturii chiliene din cauza carora poetul a fost nevoit sa se ascunda si sa fuga din tara, moArtea tragica a lui Salvador Allende.
MArturisesc ca am trait este un volum complex, al intrebarilor si raspunsurilor despre sine, o radiografie a unei vieti si a unei epoci tumultuoase.

Mai multe informatii
AutorPablo Neruda
CategorieLiteratura universala
Data aparitiei2010
EdituraVellant
Format160x230
ISBN978-973-1984-43-8
Numar pagini288
TraducatorLuminita Voina-Raut
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.