Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
10,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Marile familii, Vol. 1

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-736-189-9
Editura: Orizonturi
Autor: Maurice Druon
Cartea Marile familii, Vol. 1 scrisa de Maurice Druon a aparut la editura Orizonturi si face parte din Colectia Romane celebre.

Cartea Marile familii, Vol. 1 scrisa de Maurice Druon a aparut la editura Orizonturi si face parte din Colectia Romane celebre.

Inca de la aparitie si pana in zilele noastre, cartea a fost primita cu entuziasm de catre critica, indragita de cititori, tradusa in intreaga lume si ecranizata cu succes. Tema abordata o constituie istoria din perioada interbelica a unei mari familii de oameni de afaceri parizieni, imbogatita de cel de al doilea imperiu, careia reusita financiara si sociala i-a facilitat alianta cu vechea aristocratie. Pe fondul unei prezentari clare, precise si puternice, agresiva uneori, cititorul este introdus in intimitatea secretelor de familie, unde moralitatea este prezenta atat cat sa asigure perpetuarea speciei. In spatele usilor impunatoare ale palatelor se ascund drame cutremuratoare, josnicie, sete de putere, de onoruri si de bani, iar dragostea e atat de rara, incat ivirea ei uimeste si starneste reactii de respingere. Un roman al ambitiei, succesului si esecului, roman al puterii, al triumfului si prabusirii, roman al afacerilor turbulente si falimentare in care se infrunta aristocrati, mari oameni de afaceri si arivisti.

Mai multe informatii
AutorMaurice Druon
CategorieLiteratura clasica
EdituraOrizonturi
ISBN978-973-736-189-9
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

  1. Set Regii blestemati 2 volume - Maurice Druon - Editura Litera
    Rating:
    %
    Pret standard 89,90 Lei Pret special 62,93 Lei
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.