Contact: 0232 217 900

Program L - V: 08:00 - 18:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

TRANSPORT GRATUIT la comenzi mai mari de 99 lei!

Manual cofetar-patiser. Anul de completare nivelul I

Autori: Cristian Dinca
25,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-973-30-3507-7
Numar pagini: 304
Data aparitiei: 2007
Limba: Romana
Format carte: 165x235

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plata Returnare produs in 30 de zile Transport gratuit

Transport gratuit
  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Manual cofetar-patiser. Anul de completare nivelul I este scris de Cristian Dinca si aparut la Editura Didactica si Pedagogica.

Este un manual pentru Domeniul Turism si alimentatie publica, nivel 2 si cuprinde: I. Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism; II. Promovarea produselor si serviciilor; III. Evidenta operativa; IV. Produse de patiserie; V. Produse de cofetarie; VI. Estetica produselor de cofetarie si patiserie.

Scrie propria ta recenzie

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Valoare
Calitate
Pret
Array ( [0] => 232 [1] => 309 [2] => 310 [3] => 521 ) | 521
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...
Lei
Inscrie-te la newsletter
5% discount pe care il poti folosi la prima comanda de pe site in termen de 5 zile.
Aboneaza-te
Coupon: