facebook portokal

Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 17:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Manual chimie clasa a 11 - a / C2 - Sanda Fatu, Veronica David, Cornelia Grecescu - Editura All

Manual chimie clasa a 11 - a / C2 - Sanda Fatu, Veronica David, Cornelia Grecescu - Editura All

24,90 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-973-571-671-4
Editura: All
Numar pagini: 144
Data aparitiei: 2006
Limba: Romana
Format carte: 260x200
Tip coperta: Brosata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Manual chimie clasa 11 - a / C2 scrisa de Sanda Fatu, Veronica David, Cornelia Grecescu a aparut la edituraAll in anul2006 si face parte din categoria Invatamant si educatie.

" Impactul chimiei organice asupra vietii omului modern este enorm, deoarece este adevarat ca fara chimie nimic nu functioneaza si fara chimie organica cu atat mai putin.

V-ati putea imagina viata cotidiana fara medicamente, coloranti, detergenti, polimeri, parfumuri sau arome?

Pentru a accentua caracterul unitar al cunostintelor de chimie organica, manualul incepe cu o recapitulare insotita de probleme de calcul rezolvate si propuse pentru rezolvare, prin care s-a urmarit reactualizarea cunostintelor insusite in anul anterior si corelarea interdisciplinara a chimiei cu alte stiinte exacte.

Modul de prezentare a notiunilor de chimie organica este omogen si se bazeaza pe relatia dintre structura si proprietatile substantelor.

Pe tot parcursul manualului, cunostintele teoretice sunt insotite de activitati experimentale ale caror rezolvari sunt puse in evidenta prin ilustratii colorate, care urmaresc demonstrarea autenticitatii fenomenelor chimice.

Exercitiile si problemele, numeroase si variate, insotesc fiecare tema; la sfarsitul fiecarui capitol se regasesc exercitii, probleme si teste, care au indicatii de rezolvare si punctaj.

Pentru privilegiatii care-si vor insusi notiunile de chimie organica, intreaga lor viziune despre lume va suferi o schimbare radicala.

Gandul si intelegerea chimica inlocuiesc forta, salbaticia si violenta, si deschid drum important spre cultura." Autoarele

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Valoare
Calitate
Pret
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...