facebook portokal

Contact: 0232 217 900

Program L - V: 08:00 - 17:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

2+1
  • Manual Arte vizuale si abilitati practice - Clasa a III-a, sem II + CD

Manual Arte vizuale si abilitati practice - Clasa a III-a, sem II + CD

15,90 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-606-33-0117-9
Editura: Litera
Limba: Romana
Format carte: 205x260

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Manualul de Arte vizuale si abilitati practice - Clasa a III-a, sem II + CD, de Cristina Rizea, Daniela Stoicescu si Ioana Stoicescu a aparut la editura Litera.

 

Editura Litera a castigat licitatia si pentru manualul de Arte vizuale si abilitati practice pentru clasa a III-a. Alegeti ambele manuale si veti asigura continuitate in procesul de invatare a elevilor la aceasta materie! Succesul activitatii depuse la clasa va fi garantat si prin utilizarea nenumaratelor materiale auxiliare pe care vi le punem la dispozitie, deosebit de utile si de atractive pentru copii.
Manualul de Arte vizuale si abilitati practice pentru clasa a III-a, sem. II a fost elaborat in conformitate cu programa scolara aprobata prin OMECS nr. 3418/ 19.03.2013 si se diferentiaza prin:
- autorii sunt profesori practicieni, cu experienta in elaborarea de resurse didactice pentru clasele I-IV; 
- a fost creat intr-o continuitate fireasca cu manualul de arte vizuale si abilitati practice de la clasa a II-a, urmarindu-se formarea competentelor in progresie;
- procesul de invatare a fost gandit asemeni unui caleidoscop, cu mai multe fatete, avand o viziune integrata, ce permite elevilor sa exploreze domenii ale cunoasterii din mai multe perspective;
- este organizat in doua volume, cu zece unitati de invatare, aceleasi propuse in cadrul manualelor pentru celelalte de la clasa a II-a.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Pret
Valoare
Calitate
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...