Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Mandrie si prejudecata - Jane Austen - Editura Corint

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-8623-35-1
Editura: Corint
Autor: Jane Austen
Data aparitiei: 2014
Cartea Mandrie si prejudecata scrisa de Jane Austen a aparut la editura Corint si face parte din categoria Carti pentru copii si adolescenti.

Cartea Mandrie si prejudecata scrisa de Jane Austen a aparut la editura Corint si face parte din categoria Carti pentru copii si adolescenti.

„Astazi nimeni nu o poate ignora pe domnisoara Austen. Ea este mai infloritoare ca oricand. Cartile ei figureaza pe listele de bestselleruri, ecranizari ale romanelor sale nu contenesc sa apara pe micul sau marele ecran, intr-un vartej de baluri, calatorii cu trasura, plimbari prin paduri primitoare. Ea provoaca simpatii feministe, identificari romantice, nostalgia parcurilor tematice, reinsufletiri ale spiritului epocii georgiene, aprecierea conservatorilor, aprobarea marxistilor, omagii literare, abordari critice deconstructiviste.

Omagiul marelui public este egalat pe deplin de aprecierile criticilor. Aceasta renastere pe frontul criticii, care dureaza de mai multe generatii, isi da intalnire acum cu popularitatea generala, post-moderna, a scriitoarei, cu revirimentul clasic al citatelor din operele sale. Aparent retrasa fata batrana din Chawton, careia ii displacea orasul Bath, evita maritisul, isi ascundea scrisul cand incepea sa scartaie usa si lucra cu migala pe placute de fildes de doi inchi, a devenit un obiect al idolatriei universale, spre incantarea celor mai diferiti lectori.“ - Malcolm Bradbury

Mai multe informatii
AutorJane Austen
CategorieLiteratura clasica
ColectiaClasici ai literaturii universale
Data aparitiei2014
EdituraCorint
Format130x200
ISBN978-606-8623-35-1
Numar pagini368
Tip copertaBrosata
TraducatorAnca Florea
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.