Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
68,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Managementul resursei umane - Carmen Buzea, Horia Moasa - Editura Institutul European

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-24-0294-5
Editura: Institutul European
Data aparitiei: 2021
Cartea Managementul resursei umane scrisa de Carmen Buzea, Horia Moasa a aparut la editura Institutul European in anul 2021 si face parte din categoria Economie.

Cartea Managementul resursei umane scrisa de Carmen Buzea, Horia Moasa a aparut la editura Institutul European in anul 2021 si face parte din categoria Economie.

Lucrarea de fata le ofera studentilor, dar si specialistilor, cercetatorilor si cadrelor didactice o perspectiva actuala asupra proceselor gestionate de departamentul de Resursa Umana, in context organizational romanesc. Desi domeniul Resursei Umane este in dezvoltare accelerata si este atractiv din perspectiva ocupationala, literatura de specialitate in limba romana, care sa abordeze procesele intr-o maniera sistematica, cu accent pe aplicabilitatea cunostintelor, este inca deficitara. Volumul urmareste sa acopere o parte din aceasta nevoie, printr-o abordare indrazneata, in care specialisti cu experienta profesionala si manageriala remarcabila, alaturi de cadre didactice universitare, integreaza aspectele teoretice ale domeniului cu aplicatii, exemple si reguli de buna practica. Volumul este structurat in 16 capitole, vizand procese cheie ale functiunii de Resursa Umana: administrarea personalului, recrutarea, selectia, integrarea, motivarea angajatilor, trainin-gul, coaching, evaluarea performantelor profesionale, managementul talentelor, recompensarea financiara, responsabilitatea sociala a organizatiilor, integrarea social media in cadrul organizatiilor. - Carmen Buzea, Horia Moasa

Mai multe informatii
Data aparitiei2021
EdituraInstitutul European
Format235x165
ISBN978-606-24-0294-5
Numar pagini338
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.