facebook portokal

Contact: 0232 217 900

Program L - V: 08:00 - 17:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Managementul organizatiei. Concepte si practici

Managementul organizatiei. Concepte si practici

60,00 Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Isbn: 978-973-670-058-3
Editura: Sedcom Libris
Numar pagini: 692
Data aparitiei: 2014
Limba: Romana

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Lucrarea Managementul organizatiei. Concepte si practici, de Panaite Nica, Andrei Nestian si Aurelian Iftimescu a aparut la editura Sedcom Libris.

Managementul este intr-o continua evolutie. Din acest motiv, cei care practica managementul au nevoie de vointa si talent, de cunoasterea metodelor si instrumentelor specifice managerilor si de experienta pentru a intelege modul cum trebuie folosite acestea in diferite contexte.
Cartea Managementul organizatiei. Concepte si practici va ofera oportunitatea de a descoperi perspective utile pentru a va forma ca practicieni ai managementului si instrumentele principale cu care va puteti indeplini rolurile in organizatie.
Definitia populara a managementului - sa realizezi munca prin intermediul oamenilor - produce astazi o serie de orientari si decizii eronate ale managerilor. Orientarea exclusiva spre obtinerea profiturilor pentru actionari intra inutil in contradictie cu exigentele tot mai mari ale angajatilor si ale altor parti interesate de activitatea organizatiei. Sesizand eroarea de orientare a majoritatii, vizionarul Konosuke Matsushita redefinea profitul ca semn al beneficiilor aduse societatii, prin produsele si serviciile oferite de organizatie.
Astazi, pentru un management performant, este nevoie de lideri inspirati care sa realizeze oamenii prin munca. Managerii sunt conducatori de organizatii sau de parti ale acestora, responsabili pentru nivelul de bunastare al membrilor organizatiei, obtinut ca recunoastere a beneficiilor aduse de organizatie clientilor sai, actionarilor si altor actori din societate.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...