Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
7,51 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Maidanul cu dragoste

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-975-627-6
Editura: Litera
Autor: George Mihail Zamfirescu
Data aparitiei: 2009
Cartea Maidanul cu dragoste scrisa de G.M. Zamfirescu a aparut la editura Litera si face parte din Colectia Biblioteca pentru toti.

Cartea Maidanul cu dragoste scrisa de G.M. Zamfirescu a aparut la editura Litera si face parte din Colectia Biblioteca pentru toti.

„«Dragoste si moarte, altceva nu exista pe lume!» ii spune la un moment dat, intr-o scena simbolica, Fane, fostul puscarias, lui Ivan, fostul revolutionar. Intre aceste doua tensiuni se zbate toata lumea fara ideal a mahalalei care-si accepta destinul fara revolta si fara lamentatii. In mahala se iubeste repede si se moare usor. Pe cat de fragila e viata, pe atat de cruda e moartea; oricine e gata sa se sinucida din disperare sau sa omoare din furie, supus unei obscure fatalitati. Roman de mediu si de atmosfera, populat cu personaje cat se poate de pitoresti, predispuse la promiscuitate morala si conduse de o sexualitate primara, mixand permanent nostalgicul cu grotescul, idilicul cu misticul si patetismul cu sordidul, scris in limbajul colorat de secol XIX, Maidanul cu dragoste este o tragica si triviala epopee balcanica suburbana, ivita din confesiunea melancolica tarzie a unui Peter Pan de mahala.“ - Marius Chivu

Mai multe informatii
AutorGeorge Mihail Zamfirescu
CategorieLiteratura romana
Data aparitiei2009
EdituraLitera
Format130x210
ISBN978-973-975-627-6
Numar pagini432
Tip copertaCartonata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.