Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Magia copacului departarilor - Enid Blyton - Editura Art

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-8620-88-6
Editura: Art
Autor: Guid Blyton
Data aparitiei: 2021
Cartea Magia copacului departarilor scrisa de Enid Blyton a aparut la editura Art in anul 2021 si face parte din categoria Carti pentru copii si adolescenti.

Cartea Magia copacului departarilor scrisa de Enid Blyton a aparut la editura Art in anul 2021 si face parte din categoria Carti pentru copii si adolescenti.

In toiul noptii, micuta Sophie este insfacata din pat de un urias care i se prezinta astfel: „Eu este singurul urias cumsecade si zapacit din tot Taramul Uriasilor. Eu este Marele Urias Prietenos. Eu este MUP.“ Ba mai mult, Sophie afla ca MUP are o indeletnicire nobila si misterioasa: colectioneaza vise pe care le sufla in urechile copiilor adormiti. In scurt timp, puterile lui MUP vor fi puse la incercare, iar Sophie si noul ei prieten isi propun sa-i opreasca pe uriasii mancatori de oameni, intr-o indrazneata misiune la care participa insasi regina Angliei.

Fragment din carte:

Au fost odata ca niciodata trei copii, Joe, Beth si Frannie. Locuiau cu mama si tatal lor intr-o casuta undeva departe, la tara. Isi ajutau mereu parintii in casa si prin gradina, fiindca intotdeauna era ceva de trebaluit.

Intr-o buna zi, mama lor primi o scrisoare. Nu se intampla foarte des, asa ca cei trei copii erau curiosi sa vada despre ce era voarba.

- Ia ascultati! zise mama. Am o veste minunata pentru voi. Varul vostru Rick vine sa stea la noi!

- Ooo! exclama incantati copii.

Rick erra de varsta lui Joe. Era un baietel voios, desi destul de neastamparat, si acea sa fie mare bucurie sa-l aiba in preajma.

- O sa doarma cu mine in camera! propune Joe. Vai, mama, ce-o sa ne mai distram! Cand ajunge?

- Maine, raspunse femeia. Sa-i aranjati si lui un patut si sa-i faceti loc in dulap, ca sa aiba unde sa-si puna lucrurile. Va locui cu noi o buna bucata de vreme, pentru ca mama lui e bolnava si nu poate avea grija de el.

Mai multe informatii
AutorGuid Blyton
CategorieLiteratura universala
Data aparitiei2021
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.