Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
49,95 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Limba germana. Simplu si eficient.Editia 16 - Orlando Balas - Editura Polirom

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-8469-4
Editura: Polirom
Autor: Orlando Balas
Data aparitiei: 2021
Cartea Limba germana. Simplu si eficient (editia a 16 a) scrisa de Orlando Balas a aparut la editura Polirom in anul 2021 si face parte din categoria Invatamant si educatie.

Cartea Limba germana. Simplu si eficient (editia a 16 a) scrisa de Orlando Balas a aparut la editura Polirom in anul 2021 si face parte din categoria Invatamant si educatie.

Cartea se adreseaza celor ce doresc sa-si perfectioneze cunostintele practice de limba germana si poate fi folosita ca material auxiliar in paralel cu orice manual sau curs teoretic. Exercitiile vizeaza cele mai importante aspecte de gramatica si vocabular, ajutind la formarea unor reflexe de exprimare corecta. Gradul lor de dificultate creste in mod treptat pe parcursul fiecarui capitol si al intregii lucrari, iar cheia exercitiilor permite sa se verifice corectitudinea rezolvarilor. Numeroasele tabele si sinteze, ca si vocabularul uzual sint utile pentru intelegerea si stapinirea regulilor de baza ale limbii germane.

Destinata deopotriva elevilor, studentilor si autodidactilor, Limba germana. Simplu si eficient prezinta intr-un limbaj accesibil si intr-o succesiune logica principalele elemente de gramatica germana, pe care le ilustreaza cu numeroase exemple din vorbirea de zi cu zi si cu exercitii utile pentru fixarea notiunilor invatate. Cheia exercitiilor va permite verificarea cunostintelor, iar materialul audio cu textele si vocabularul lectiilor va ajuta sa va insusiti o pronuntie cit mai corecta.

Mai multe informatii
AutorOrlando Balas
CategorieLimbi straine
Data aparitiei2021
EdituraPolirom
Format160x235
ISBN978-973-46-8469-4
Numar pagini352
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.