Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Liberarea provizorie sub control judiciar sau pe cautiune

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-18-0037-7
Editura: C.H. Beck
Autor: Florin Cotoi
Data aparitiei: 2012
Liberarea provizorie sub control judiciar sau pe cautiune
Lucrarea Liberarea provizorie sub control judiciar sau pe cautiune trateaza, din perspectiva practicianului, institutia liberarii provizorii sub control judiciar si pe cautiune. Reglementarea defectuoasa a generat controverse si practica neunitara, prea putine aspecte fiind lamurite prin solutionarea unor recursuri in interesul legii.

Scurta prezentare teoretica este urmata de o sinteza de jurisprudenta, cuprinzand in special hotarari pronuntate de curtile de apel si Inalta Curte de Casatie si Justitie, inclusiv deciziile prin care s-au solutionat recursurile in interesul legii. Pentru a evidentia dificultatile aplicarii prevederilor art. 160.1-160.10 din Codul de procedura penala, lucrarea cuprinde si hotarari prin care aceeasi problema de drept a primit rezolvari diferite, de interes in aceste cazuri fiind considerentele ce au stat la baza solutiilor respective.

Nu in ultimul rand, lucrarea Liberarea provizorie sub control judiciar sau pe cautiune include si o prezentare a controlului judiciar, reglementat in noul Cod de procedura penala ca o masura preventiva.
Mai multe informatii
AutorFlorin Cotoi
CategorieDrept/Legislatie
Data aparitiei2012
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.