Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
30,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Jung & Reich: Trupul ca umbra

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-93899-9-7
Editura: Atman
Autor: John P. Conger
Data aparitiei: 2017
Cartea Jung & Reich: Trupul ca umbra scrisa de John P. Conger a aparut la editura Atman si face parte din categoria stiinte umaniste.

Cartea Jung & Reich: Trupul ca umbra scrisa de John P. Conger a aparut la editura Atman si face parte din categoria stiinte umaniste.

Lucrarea de fata reprezinta o trecere in revista a vietilor si ideiilor semnificative a celor doua figuri principale ale psihanalizei: CArl Jung si Wilhelm Reich. In aceasta discutie autorul a sugerat o teorie si o analiza orientate corporal, ce repezinta o cale de mijloc a atentiei si constientizarii intelegerii, fara interventia corporala directa. Winnicott, Khan si Jung au ales acea cale de mijloc. A fi jungian inseamna a mosteni o intelepciune profuna asupra intregii noastre umanitati. A fi reichian inseamna a lucra direct cu functia bioenergetica, in relatie cu santatea emotionala. Fragment din lucrare: Un scriitor anglo-saxon a facut observatia cum ca viata este precum pasarea ce zboara in sala palatului pentru a fi incalzita de foc cateva momente, numai pentru a zbura din nou afara, in intuneric. Intr-un timp atat de scurt este dificil pentru orice ganditor individual sa prelucreze complet formidabilele misiuni pe care si le incredinteaza. Vietile nostre au asupra lor o econmie interna nemiloasa, asa ca suntem condusi prin timp de catre demonul nostru si nu ni se acorda mereu ragaz pentru a reflecta.

Mai multe informatii
AutorJohn P. Conger
CategorieStiinte umaniste
Data aparitiei2017
EdituraAtman
ISBN978-606-93899-9-7
Numar pagini235
Tip copertaBrosata
TraducatorNicolae Olimpia
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.