Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Jocul umbrelor

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-103-202-3
Editura: Rao
Data aparitiei: 2007
Jocul umbrelor. Vol II Femeia pirat este scrisa de Calmel Mireille si aparuta la Editura Rao in Colectia Carte de buzunar.

Jocul umbrelor. Vol II Femeia pirat este scrisa de Calmel Mireille si aparuta la Editura Rao in Colectia Carte de buzunar.

"Razbunare - acesta este singurul cuvant care salasluieste in mintea si in inima lui Mary Read in vreme ce se indreapta spre Venetia. Sotul ei mult iubit a fost asasinat, in vreme ce fetita i-a fost rapita si, probabil, ucisa. Dar ea nu este o femeie ca oricare alta, este femeia pirat, o luptatoare care nu se resemneaza in fata nenorocirilor ce se abat asupra ei. Porneste pe urmele blestematei de Emma de Mortefontaine pentru a dobandi comoara mult visata. Pe parcurs isi va da seama ca, de fapt, comoara cea ascunsa este alta... Craniul din Lubaantum a ramas pana in zilele noastre unul dintre cele mai mari mistere ale omenirii, si descoperirea lui a constituit telul eroinei noastre. Dar numai pana cand viata ei a ajuns la o raspantie, si din acel moment deviza ei s-ar putea rezuma la trei cuvinte: Libertate - Egalitate - Fraternitate, trei cuvinte inchinate unui vis maret... si o lupta pe masura."

Mai multe informatii
CategorieHorror/Thriller/Mistery
Data aparitiei2007
EdituraRao
ISBN978-973-103-202-3
Numar pagini506
TraducatorAlina Beiu Desliu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.