Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Iubire triumfatoare - Meredith Wild - Editura Trei

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-40-0612-7
Editura: Trei
Autor: Meredith Wild
Data aparitiei: 2019
Cartea Iubire triumfatoare scrisa de Meredith Wild a aparut la editura Trei in anul 2019 si face parte din categoria Beletristica.

Cartea Iubire triumfatoare scrisa de Meredith Wild a aparut la editura Trei in anul 2019 si face parte din categoria Beletristica.

Lucrarea de fata este cea de-a cincea carte din Seria Hacker. Blake impreuna cu Erica Landon hotarasc sa plece in luna de miere intr-o calatorie in care legaturile sa se sudeze si vechile rani sa se vindece. Insa, atunci cand credeau ca necazurile s-au terminat, Blake se trezeste in mijlocul unei anchete in care iese la iveala trecutul sau de hacker. Erica e dispusa sa lupte cu orice arme pentru a-l salva pe Blake, insa el nu vrea sa coopereze cu autoritatile si sa-si dovedeasca nevinovatia.

Fragment din lucrare:

Aterizasem in Male cu o saptaman in urma si percepusem aproape imediat schimbarea. Poate pentru ca amandoi ne asteptaseram la ea. Poate pentru ca pe insula nu era decat pace. Fara orase aglomerate, fara prieteni cu care sa ne intalnim. Fara obiective turistice de admirat, fara cumparaturi in exces. Doar trupurile noastre si o liniste usoara intre noi, pe fundalul acelor locuri superbe. Tacerea era confortabila, fireasca, dar si impovarata de realitatea de acasa, pe care niciunul dintre noi nu se simtea pregatit s-o infunte. Am scos un oftat obosit si am intins mana catre laptop, caci nu puteam sa-mi alung un senitiment de ingrijorare. Ecranul a luminat noapte aproape neagra dimprejurul meu. Pe masura ce zilele ramase din luna noastra de miere se imputinau, gandurile imi rataceau tot mai departe de viata simpla pe care o duceam acolo.

Mai multe informatii
AutorMeredith Wild
CategorieBeletristica
Data aparitiei2019
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.