Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
7,90 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Iubim, Vol. 1

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-675-867-6
Editura: Litera
Autor: Octav Dessila
Data aparitiei: 2010
Cartea Iubim, Vol. 1 scrisa de Octav Dessila a aparut la editura Litera si face parte din Colectia Biblioteca pentru toti.

Cartea Iubim, Vol. 1 scrisa de Octav Dessila a aparut la editura Litera si face parte din Colectia Biblioteca pentru toti.

„Octav Dessila incepuse, probabil, sa asimileze succesul de librarie cu apoteoza scriitoriceasca si se construia pe sine ca personaj: autorul matur, dispus sa filosofeze, dar sa si fie hatru, traind viata cu aceeasi pofta cu care devora promisiunea recunoasterii oficiale, bineinteles adulat de publicul feminin si de cel nostalgic-patriarhal. Il recunoastem, aici, pe Neculai Brates, eroul din Iubim, scriitor (romancier laureat!) si universitar cu mare priza la auditoriul de varste diverse, al carui protectorat amoros, apoi conjugal, si-l disputa cu fervoare doua superbe adolescente, Dana Boian si Aniuta Golub, liceene din dulcele targ al Iesilor. Ce ar putea fi mai flatant pentru un barbat in floarea varstei? Posibilitatea de a jongla cu suflete, dreptul seniorial de a alege il poarta pe Neculai Brates pe rogvaivul unui curcubeu erotizant: in aceeasi noapte, el isi aroga privilegiul de a o respinge pe Aniuta si se lasa, cu gratie voit desueta, cucerit de scrisoarea imperativa a Danei, vlastarul ultimei familii aristocratice veritabile din Moldova ancestrala...“ - Dan-Silviu Boerescu

Mai multe informatii
AutorOctav Dessila
CategorieLiteratura romana
Data aparitiei2010
EdituraLitera
Format125x205
ISBN978-973-675-867-6
Numar pagini304
Tip copertaCartonata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

  1. Zvetlana
    Rating:
    %
    12,00 Lei
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.