Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
28,95 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Iubeste revolutia!

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-124-431-0
Editura: Art
Autor: Aleksandr Soljenitin
Data aparitiei: 2009
Iubeste revolutia!

Iubeste revolutia! este, inainte de toate, o opera neterminata. Cine are chef sa citeasca un roman caruia nu-i stim sfarsitul? Si de ce ar fi publicata o opera abandonata de autorul sau? Volumul de fata este un roman scris de Soljenitin la 23 de ani, la sfarsitul anilor '40, inainte de a fi trimis in lagar, fiind o prima dovada a geniului care va excela printr-o manuire abila a destinelor individuale si colective, o impresionanta forta poetica, simt al detaliului, ironie subtila.

Nerjin, eroul romanului si un alter ego idealist al autorului, este un tanar matematician insetat de cunoastere si atras de literatura si de istorie. Puternic instalat in utopismul varstei sale, face tot posibilul pentru a servi regimul sovietic. El, intelectualul putin naiv, cateodata prostanac, intotdeauna curajos, infrunta frigul, foamea, batjocura si pedepsele nedrepte, cu speranta ca intr-o zi va fi primit in randurile artileriei. In fata realitatii crude, pe care o dezbate alaturi de colegi, Nerjin inchide ochii. Nimic nu este intamplator, toata suferinta trebuie sa aiba un sens, crede el. Nici o nedreptate nu-i poate anihila avantul revolutionar.
Iubeste revolutia! este autoportretul unui Soljenitin inca exaltat si candid, din ce in ce mai lucid, insa fidel convingerilor sale

Mai multe informatii
AutorAleksandr Soljenitin
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2009
EdituraArt
Format120x180
ISBN978-973-124-431-0
Numar pagini276
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.