Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
89,90 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Istoria Filosofiei. Vol. IV Rationalistii. De la Descartes la Leibniz

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-571-749-0
Editura: All
Autor: Frederick Copleston
Data aparitiei: 2011
Istoria Filosofiei. Vol. IV Rationalistii. De la Descartes la Leibniz este scrisa de Frederick Copleston si aparuta la Editura All.

Istoria Filosofiei. Vol. IV Rationalistii. De la Descartes la Leibniz este scrisa de Frederick Copleston si aparuta la Editura All.

"Poate fi vorba de o filosofie crestina a Evului Mediu si daca da, in ce sens? Daca filosofia este un domeniu legitim si autonom al cercetarii si cunoasterii umane (autonoma in sensul ca filosoful isi are propria metoda si propriul obiect), s-ar parea ca aceasta nu este si nu poate fi crestina. Ar fi absurd sa se vorbeasca despre biologie crestina ori despre matematica crestina: biologul sau matematicianul poate fi crestin, dar nu si biologia ori matematica acestuia. La fel poate fi spus si despre filosof ca este crestin, dar nu si despre filosofia sa." Frederick Copleston Istoria filosofiei este o lucrare monumentala, in 11 volume, inclusa ca titlu de referinta in orice bibliografie academica de specialitate. Incepand cu filosofia din Grecia si Roma antica, excursul analitic trece prin filosofia medievala, cea renascentista, prin rationalism, empirismul englez, filosofia Luminilor, filosofia clasica germana, utilitarismul si filosofia analitica, pentru a ajunge la filosofia secolului XX. Cuprinzand deopotriva curente si ganditori din toate epocile si spatiile culturale, aceasta intreprindere masiva impresioneaza prin eruditie, deschidere, respingere a tabuurilor si inainte de toate printr-o admirabila capacitate de a face inteligibile si cele mai abstracte sisteme de gandire."

Mai multe informatii
AutorFrederick Copleston
CategorieStiinte umaniste
Data aparitiei2011
EdituraAll
Format165x235
ISBN978-973-571-749-0
Numar pagini360
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

  1. Peter Iepurasul. Lupta pentru gradina - Frederick Warne
    Rating:
    %
    Pret standard 22,00 Lei Pret special 19,80 Lei
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.