Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
59,90 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Istoria filosofiei. Vol.I Grecia si Roma. Editie necartonata

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-571-773-5
Editura: All
Autor: Frederick Copleston
Data aparitiei: 2008
Istoria filosofiei. Vol.I Grecia si Roma. Editie necartonata este scrisa de Frederick Copleston si aparuta la Editura All.

Istoria filosofiei. Vol.I Grecia si Roma. Editie necartonata este scrisa de Frederick Copleston si aparuta la Editura All.

"Istoria filosofiei scrisa de Frederick Charles Copleston isi merita cu prisosinta titlul, dat fiind ca cele unsprezece volume din care e compusa acopera tot ce se afla intre presocratici si existentialism. Efervescenta de idei nascuta din gandirea greaca este prezentata intr-un stil britanic, echidistant si echilibrat. Prezentul volum cuprinde o tratare unitara a filosofiei grecesti si a celei din lumea elenistica. Opiniile si vietile filosofilor nu sunt infatisate ca si cum ar fi rasarit autonom, concretizata prin frecventarea surselor si citarea lor masiva. Istoria filosofiei este o lucrare monumentala, inclusa ca titlu de referinta in orice bibliografie academica de specialitate. Incepand cu filosofia din Grecia si Roma antica, excursul analitic trece prin filosofia medievala, cea renascentista, prin rationalism, empirismul englez, filosofia Luminilor, filosofia clasica germana, utilitarismul si filosofia analitica, pentru a ajunge la filosofia secolului XX. Cuprinzand deopotriva curente si ganditori din toate epocile si spatiile culturale, aceasta intreprindere masiva impresioneaza prin eruditie, deschidere, respingere a tabuurilor si inainte de toate printr-o admirabila capacitate de a face inteligibile si cele mai abstracte sisteme de gandire."

Mai multe informatii
AutorFrederick Copleston
CategorieStiinte umaniste
Data aparitiei2008
EdituraAll
Format165x235
ISBN978-973-571-773-5
Numar pagini544
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

  1. Peter Iepurasul. Lupta pentru gradina - Frederick Warne
    Rating:
    %
    Pret standard 22,00 Lei Pret special 19,80 Lei
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.