Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
33,72 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Invatati germana fara profesor. Curs practic (Contine CD)

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-511-370-1
Editura: Steaua Nordului
Autor: Corina Dragomir
Cartea Invatati germana fara profesor - Curs practic + CD scrisa de Corina Dragomir a aparut la editura Steaua Nordului.

Cartea Invatati germana fara profesor - Curs practic + CD scrisa de Corina Dragomir a aparut la editura Steaua Nordului.

Prezentul curs se adreseaza cititorilor adulti si tineri care vor sa invete individual limb a germana. Cursul incearca sa cuprinda aspectele de baza ale morfosintaxei germane, pentru a se putea deprinde capacitatea de exprimare intr-o limba de circulatie internationala. Dialogurile scurte din diverse domenii de activitate au drept scop folosirea limbii in situatii uzuale, deprinderea unui vocabular cat mai variat, precum si invatarea structurilor gramaticale specifice limbii germane. Prima parte cuprinde 29 de lectii. Partea a doua cuprinde texte si exercitii suplimentare, cu un grad mai mare de dificultate, care au drept scop imbogatirea vocabularului, precum si recapitularea problemelor de gramatica intalnite in prima parte. Tot aici este prezent un compendiu de gramatica in care s-a pus accentul in special asupra conjugarii verbului, urmarindu-se rezolvarea exercitiilor practic si eficient cu ajutorul acestuia. Partea a treia cuprinde cheia selectiva a exercitiilor si vocabularul final (german-roman, roman-german). Pentru o invatare cat mai eficienta este de preferat sa se rezolve mai intai exercitiul si apoi sa se verifice cu cheia exercitiilor. Deoarece cursul este destinat invatarii unei limbi straine fara ajutorul unui profesor, textele din prima parte sunt prezentate si pe CD.

Mai multe informatii
AutorCorina Dragomir
CategorieLimbi straine
EdituraSteaua Nordului
Format170x240
ISBN978-606-511-370-1
Numar pagini463
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.