Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
40,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Inocenta si crima

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-629-173-9
Editura: Lider
Data aparitiei: 2008
Inocenta si crima

Cartea Inocenta si crima scrisa de Nora Roberts a aparut la editura Lider.

New York, 2060. Victima celui mai recent caz al locotenentului de politie Eve Dallas nu era o persoana bogata, faimoasa sau influenta; era profesor de istorie obisnuit, un om cumsecade. Iar ei nu ii placea cand mureau oameni nevinovati. Craig Foster este gasit mort in sala de clasa si toate dovezile conduc spre ipoteza de crima.

Datoria lui Eve este sa descopere toti potentialii suspecti si sa afle de ce ar fi vrut cineva sa-i faca rau unui barbat care parea atat de inovensiv, de placut...de inocent. Apar noi indicii bulversante care dau totul peste cap si duc investigatia politiei intr-un punct mort. Eve este atat de descumpanita, incat pentru prima oara in cariera ei, ii este greu sa se concentreze asupra cazului.

Va trebui sa o faca insa, pentru ca intre timp apare cadavrul unui alt barbat, situatie care o pune in mare dificultate, dar o va indarji in aflarea adevarului. Subiectul cartii este un thriller palpitant, invaluit in suspans si mister, cu actiune dinamica, ale carui intorsaturi neasteptate il vor tine pe cititor cu sufletul la gura pana la ultima pagina.

 

Mai multe informatii
CategorieHorror/Thriller/Mistery
Data aparitiei2008
EdituraLider
ISBN978-973-629-173-9
Numar pagini448
Tip copertaBrosata
TraducatorLupascu Anne-Marie
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.