Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
45,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Inghite Platon, nu Prozac! Aplicarea intelepciunii eterne la problemele de zi cu zi

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-707-355-6
Editura: Trei
Autor: Lou Marinoff
Data aparitiei: 2010
Inghite Platon, nu Prozac! Aplicarea intelepciunii eterne la problemele de zi cu zi este scrisa de Lou Marinoff si aparuta la Editura Trei.

Inghite Platon, nu Prozac! Aplicarea intelepciunii eterne la problemele de zi cu zi este scrisa de Lou Marinoff si aparuta la Editura Trei.

"Pune-ti gandirea in slujba autocunoasterii si fericirii. Cei mai mari ganditori ai lumii, din Antichitate si pana astazi, te pot ajuta sa gasesti o solutie pe masura propriilor tale convingeri! Fie ca te afli in fata unei dileme, fie ca vrei sa-ti imbunatatesti relatia de cuplu, sa duci un stil de viata corect, sa faci fata unei schimbari in cariera sau sa gasesti sensul vietii. A fost o vreme cand filosofia insemna mult pentru oamenii obisnuiti, iar ideile filosofilor erau puse in practica. Socrate a dezbatut chestiuni vitale in piata publica, iar Lao Tze si-a folosit principiile filosofice pentru a strabate calea spre fericirea personala si armonia sociala. Acum, la inceputul unui nou mileniu, o miscare unica numita Consiliere Filosofica a reusit sa readuca filosofia la functia ei originara, combinand intelepciunea si practica pentru a-i ajuta pe oameni sa-si rezolve problemele de zi cu zi. Uita sedintele scumpe de psihoterapie, medicatia si tratamentele indelungate! Cartea profesorului Lou Marinoff abunda in studii de caz provenite din experienta specialistilor in consiliere filosofica si demonstreaza eficienta filosofiei in a-i ajuta pe oameni sa simta, sa gandeasca si sa traiasca mai bine. Lou Marinoff, doctor in filosofie, este pre?edintele fondator al Asociatiei Americane a Filosofilor Practicieni ?i profesor asociat de filosofie la City College in New York."

Mai multe informatii
AutorLou Marinoff
CategorieStiinte umaniste
Data aparitiei2010
EdituraTrei
ISBN978-973-707-355-6
Numar pagini512
Tip copertaBrosata
TraducatorFlorin Lobont
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.