Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
25,99 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Incertitudine. Gandire strategica si relatii internationale in secolul XXI

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-54-0149-8
Editura: Rao
Autor: George Cristian Maior
Data aparitiei: 2009
Cartea Incertitudine. Gandire strategica si relatii internationale in secolul XXI scrisa de George Cristian Maior a aparut la editura Rao si face parte din Colectia Biblioteca RAO.

Cartea Incertitudine. Gandire strategica si relatii internationale in secolul XXI scrisa de George Cristian Maior a aparut la editura Rao si face parte din Colectia Biblioteca RAO.

Cartea Incertitudine. Gandire strategica si relatii internationale in secolul XXI, scrisa de George Cristian Maior, reprezinta o colectie de eseuri privind viitorul puterii si securitatii in lumea internationala. Analizele autorului se focalizeaza pe impactul atacurilor teroriste de la 11 septembrie, modul in care statele se confrunta in prezent cu noii actorii non-statali, transformarile prin care trec Uniunea Europeana si NATO, relatiile dintre Europa si America, dar si pe noua geopolitica a resurselor energetice, ideea de legitimitate in relatiile inter-statale sau pe evolutia diplomatiei, serviciilor de informatii si armatei in secolul XXI. Novatoare si curajoasa in concluzii, incitanta prin subiectele abordate, captivanta prin finetea analizelor, Incertitudine acopera un domeniu foarte putin studiat in Romania, cel al dezbaterilor actuale in relatiile internationale. in acest sens, cartea reprezinta atat o abordare teoretica inedita, cat si un adevarat compendiu academic pentru cercetatorii in stiinte politice si relatii internationale din Romania. Titlul cartii, Incertitudine reflecta marea provocare cu care se confrunta atat analistii, cat si decidentii in domeniul securitatii, cea a dificultatii de a estima cum va arata lumea in secolul XXI. Aceasta provocare poate fi insa depasita, considera autorul, prin dezvoltarea unei reale gandiri strategice pentru a putea face fata surprizelor viitorului.

Mai multe informatii
AutorGeorge Cristian Maior
CategorieDezvaluiri si controverse
Data aparitiei2009
EdituraRao
ISBN978-973-54-0149-8
Numar pagini256
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.