Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
30,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

In intimitatea secolului 19 (Audiobook)

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-1709-42-0
Editura: Humanitas Multimedia
Autor: Ioana Parvulescu
Data aparitiei: 2005
Audiobook-ul In intimitatea secolului 19 de Ioana Parvulescu a aparut la editura Humanitas multimedia si face parte din Colectia Audiofiction.

Audiobook-ul In intimitatea secolului 19 de Ioana Parvulescu a aparut la editura Humanitas multimedia si face parte din Colectia Audiofiction.

Secolul 19 este o alta planeta. Iti trebuie un anume spirit de aventura ca sa te intorci acolo, asumandu-ti riscul de a trai, zi de zi, exact ca oamenii vremii, de a te obisnui cu felul lor energic de a fi, cu regulile lor de conversatie, cu numeroasele lor obiecte de imbracaminte obligatoriu de purtat in acelasi timp pe unul si-acelasi trup, cu caii si cu servitorii lor, cu inima lor moale si cu taria lor de caracter, cu oala lor de noapte si cu balurile lor, cu teribilele lor pistoale si cu neajutorarea ingrozitoare in fata bolii, cu miasmele, cu parfumurile si cu sarurile lor, cu puricii si plosnitele dezgustatoare din hanurile lor, cu privatele din curte, cu scrisorile lor enorme si cu felul atat de direct in care ti se adreseaza chiar tie, cititorule, in romanele lor. Dar riscul cel mare este sa te deprinzi cu increderea lor absoluta intr-un viitor care tie, celui venit de acolo, din viitorul in care credeau ei atat de frumos, iti strange inima. Daca ajungi sa crezi si tu in el, ca ei, reintoarcerea acasa ar putea fi plina de dezamagiri si regrete. M-am oprit, dintr-o fireasca impartire istorica, din necesitati practice, dar si din admiratie si uimire, la a doua jumatate a secolului 19, mai ales la anii de dupa venirea lui Carol. Pentru proaspata Romanie, atunci a inceput totul. Si inceputul mi s-a parut a fi cel mai frumos, cel mai semnificativ, la nivelul istoriei mari si mici deopotriva." Ioana Parvulescu

Mai multe informatii
AutorIoana Parvulescu
CategorieLiteratura romana
Data aparitiei2005
EdituraHumanitas Multimedia
Format130x200
ISBN978-973-1709-42-0
Numar pagini352
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.