Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
39,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Iepurele mizantrop - Breaking the News. Mic atlas de realitati

Rating:
%
In stoc
Cartea Iepurele mizantrop - Breaking the news scrisa de Adrian Raileanu si Madalina Raileanu a aparut la editura Humanitas Multimedia.
Iepurele mizantrop - Breaking the News. Mic atlas de realitati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Cartea Iepurele mizantrop - Breaking the news scrisa de Adrian Raileanu si Madalina Raileanu a aparut la editura Humanitas Multimedia.

Iepurele mizantrop are profilul unui avid cititor de presa, cu un umor analitic, urmarindu-si indeaproape subiectele, reusind uneori sa le anticipeze deznodamantul, lucru remarcat de cei care i-au urmarit activitatea online, in momentele in care iepurele batea site-urile de stiri la viteza de reactie la breaking news. Fanii replicilor ascutite, cu trimiteri in cultura pop, se vor apropia imediat de spiritul lui de observatie si de urechile ciulite la geopolitica. stiu ca, de foarte multe ori, va simtiti derutati si confuzi in fata ciudateniilor universului cotidian. De multe ori, de foarte multe ori, priviti lucrurile, oamenii, faptele si nu reusiti sa le intelegeti contemporaneitatea. Sunt foarte multe intamplari care par a veni dintr-un trecut pe care il credeati uitat, asa cum sunt rasismul, sclavagismul, partidele comuniste sau fumatul, sau care va sunt complet straine, picate parca din fanteziile futuriste ale scriitorilor science-fiction din Republica Dominicana: veganismul, printul Henry, miscarea Femen, ochelarii Google sau Dan Puric. Pentru dumneavoastra, pentru o mai buna intelegere a lumii si pentru linistea mea, am luat hotararea de a explica pe scurt cine si ce sunt aceste bizarerii care ne traiesc.

Mai multe informatii
AutorMadalina Raileanu, Adrian Raileanu
CategorieLiteratura de divertisment
Data aparitiei2014
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.