Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
30,28 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Ideologia operetei si modernitatea vieneza un eseu de istorie a culturii

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-703-893-7
Editura: Universitatii A. I. Cuza Iasi
Autor: Moritz Csaky
Data aparitiei: 2013
Ideologia operetei si modernitatea vieneza un eseu de istorie a culturii este scrisa de Moritz Csaky si aparuta la Editura Universitatii A. I. Cuza Iasi.

Ideologia operetei si modernitatea vieneza un eseu de istorie a culturii este scrisa de Moritz Csaky si aparuta la Editura Universitatii A. I. Cuza Iasi.

"Aceasta lucrare de mare rafinament si profunzime analitica dedicata operetei vieneze de la turnanta secolului al XIX-lea a antrenat o reeditare in decurs de numai doi ani, fapt ce demonstreaza vitalitatea interesului pentru eseul de istorie culturala semnat de istoricul vienez Moritz Csáky, care se incadreaza in spectrul larg al scrierilor despre modernitatea vieneza atestand inca o data, daca mai era nevoie, competenta multipla a autorului pentru teoriile sale devenite „clasice” asupra raportului dintre pluralitate, modernitatea vieneza si Europa Centrala. Moritz Csáky demonstreaza cu mare subtilitate ca opereta vieneza, una dintre cele mai populare forme de divertisment pentru largi paturi sociale, reflecta nu doar diversitatea sociala si culturala a regiunii central-europene, ci este in acelasi timp un reflex al constiintei sociale, politice si culturale din perioada modernitatii, figurand ca un „lieu de mémoire” al acelei identitati austriece si central-europene modelate de pluralitate."

Mai multe informatii
AutorMoritz Csaky
CategorieStiinte umaniste
Data aparitiei2013
EdituraUniversitatii A. I. Cuza Iasi
ISBN978-973-703-893-7
Numar pagini294
TraducatorCristina Spinei
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.