Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
Pret standard 78,00 Lei Pret special 60,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Homeopatia veterinara. Practic in viata ta - Dr. Marie-Noelle Issautier, Dr. Irina Elena Lipovan

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-147-400-7
Editura: Ion Ionescu de la Brad
Autor: Dr. Marie-Noelle Issautier, Dr. Irina Elena Lipovan
Data aparitiei: 2021
Cartea Homeopatia veterinara. Practic in viata ta scrisa de Dr. Marie-Noelle Issautier, Dr. Irina Elena Lipovan a aparut in anul 2021 si face parte din categoria Medicina si farmacie.

Cartea Homeopatia veterinara. Practic in viata ta scrisa de Dr. Marie-Noelle Issautier, Dr. Irina Elena Lipovan a aparut in anul 2021 si face parte din categoria Medicina si farmacie.

Fara contraindicatii sau predispozitie la dependenta, fara efecte secundare, medicamentele homeopatice isi dovedesc utilitatea si eficienta in majoritatea patologiilor acute si cronice ale animalelor de companie. Fiind usor de administrat in apa de baut sau in putina manacare, ele se pot lua singure, complementar sau in alternanta cu alte medicamente.

Lucrarea de fata se prezinta ca un ghid de medicina pentru sanatatea animalelor, putand fi consultata in prezenta lor: practicianul examineaza cainele/ pisic, consulta fisa si cauta, daca este nevoie, informatii complementare furnizate de animal sau proprietar. Apoi prescrie cu usurinta tratamentul homeopatic potrivit.

IRINA ELENA LIPOVAN Absolventa a Facultatii de Medicina Veterinara din lasi (2012), doctor in stiinte medicale, Irina Lipovan isi desfasoara activitatea in cadrul disciplinei de Microbiologie. In paralel, s-a specializat in terape utica homeopata, urmand cursul de Homeopatie Clinica organizat de SRHC - CEDH, pe durata a 2 ani. S-a dezvoltat in aceasta directie sub directa indrumare si colaborare a doamnei dr. Marie Noëlle Issautier, cu care se afla, din 2013, intr-o permanenta legatura. La initiativa ARDIV, a fost lector alaturi de mentorul sau in cadrul workshopurilor de Homeopatie Veterinara - modul I (mai - iunie 2019 la FMV Cluj si FMV lasi, decembrie 2019 la FMV Bucuresti si octombrie 2020 la FMV lasi). Activitatile legate de homeopatia clinica veterinara au fost reflectate, prin participarea la interviuri, in presa audio-vizuala si scrisa, precum si in aceasta prima carte.

MARIE-NOELLE ISSAUTIER Expert Consultant in homeopatie veterinara, doamna doctor Marie Noëlle Issautier si-a inceput pregatirea si perfectionarea in aceasta terapie la Hopital St. Luc de Lyon Franta. De-a lungul anilor, principalele directii de activitate au fost: invatamant (Facultatea de Medicina Veterinara din Lyon si Nantes, lector cursuri sustinure in intreaga lume - Belgia, Mexic, Canada, Spania, Italia, Franta); cercetare (Responsabil cu Cercetarea si Dezvoltarea Veterinara - Boiron, publicattii stiintifice la congrese internationale de homeopatie - Belgia, Anglia etc.) si, nu in ultimul rand, clinician - cu mii de pacienti, atat animale de companie, cat si animale de renta. Activitatea in terapeutica homeopata a fost bogat reflectata in numeroasele carti publicate ca autor princpial si coautor, iar pentru publicul larg in nu- meroase aparitii TV si interviuri pe diferite canele media.

Mai multe informatii
AutorDr. Marie-Noelle Issautier, Dr. Irina Elena Lipovan
CategorieMedicina si farmacie
Data aparitiei2021
EdituraIon Ionescu de la Brad
ISBN978-973-147-400-7
Numar pagini126
Tip copertaNecartonata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.