Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Harry Potter si copilul blestemat - J.K. Rowling, John Tiffany - Editura Art

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-788-073-1
Editura: Art
Autor: J.K. Rowling
Data aparitiei: 2016
Cartea Harry Potter si copilul blestemat scrisa de J.K. Rowling, John Tiffany si Jack Thorne a aparut la editura Art in anul 2016 si face parte din categoria Carti pentru copii si adolescenti.

Cartea Harry Potter si copilul blestemat scrisa de J.K. Rowling, John Tiffany si Jack Thorne a aparut la editura Art in anul 2016 si face parte din categoria Carti pentru copii si adolescenti.

Aceasta carte are la baza o noua poveste originala de J.K. Rowling, John Tiffany si Jack Thorne. Harry Potter si copilul blestemat este o noua piesa semnata de Jack Thorne. Este a opta poveste din seria Harry Potter si prima jucata oficial pe scena. Premiera mondiala a piesei a avut loc pe 30 iulie 2016, la un teatru londonez din West End. Acest carte contine scenariul repetitiei cu public si ne invita sa luam parte la un nou episod din saga lui Harry Potter, a prietenilor si familiei lui.
Pentru Harry Potter mereu a fost greu sa fie el insusi, iar acum, cand lucreaza pana la epuizare la Ministerul Magiei, are sotie si trei copii care merg la scoala, nu e cu mult mai usor.
In timp ce Harry se lupta cu un trecut care refuza sa ramana unde ii este locul, fiul lui cel mic, Albus, lupta si el cu greutatea unei mosteniri de familie pe care nu si-a dorit-o niciodata. Cand trecutul si prezentul se contopesc amenintator, si tatal, si fiul descopera un adevar incomod: uneori intunericul vine de unde nu te astepti.

Mai multe informatii
AutorJ.K. Rowling
CategorieCarti pentru copii si adolescenti
Data aparitiei2016
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.