Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
13,90 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Greutatea umbrei

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-99931-13-45-4
Editura: Univers
Autor: Raimundo Carrero
Data aparitiei: 2012
Cartea Greutatea umbrei scrisa de Raimundo Carrero a aparut la editura Univers si face parte din Colectia Romanul secolului XX.

Cartea Greutatea umbrei scrisa de Raimundo Carrero a aparut la editura Univers si face parte din Colectia Romanul secolului XX.

„Povestea din Greutatea umbrei este de un ascetism biblic: nu intamplator, putinele personaje principale – Abel, Sara, Judas – au nume biblice. Intriga, construita ca un triunghi – ce nu se poate numi amoros chiar daca aduna pasiuni primitive – este legata mai degraba de soarta despre care vorbesc tragediile grecesti, decat de sentimentele umane dramatice, sfasietoare, pe care le aduce in scena. Este o poveste despre tradare si ucidere, cu oameni drepti si cu oameni damnati – sau poate doar cu oameni inocenti. insa nu este doar atat. Din naratiune au fost eliminate toate notatiile cu privire la timp si spatiu, astfel incat nu exista nimic din pitorescul care ar ajuta la plasarea personajelor si a actiunii intr?un loc si un timp determinate (…).Greutatea umbrei este o carte nascuta cu dimensiunile unui roman clasic.“ Marcos Santarrita

Mai multe informatii
AutorRaimundo Carrero
CategorieLiteratura universala
Data aparitiei2012
EdituraUnivers
Format130x200
ISBN978-99931-13-45-4
Numar pagini128
Tip copertaBrosata
TraducatorLaura Badescu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.