Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
14,95 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Greseala lordului Emsworth

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-2561-1
Editura: Polirom
Autor: P.G. Wodehouse
Data aparitiei: 2012
Cartea Greseala lordului Emsworth scrisa de P.G. Wodehouse a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Top 10+.

Cartea Greseala lordului Emsworth scrisa de P.G. Wodehouse a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Top 10+.

Lordul Emsworth este proprietarul castelului Blandings si apare in toate romanele din aceasta saga, impreuna cu secretarul particular Baxter si alte rude ale sale. Cind lordul isi insuseste din greseala scarabeul cel mai valoros din colectia domnului Peters, declanseaza un lant de intimplari nebanuite, adunind intre peretii castelului doi servitori impostori si alte personaje trasnite care incearca recuperarea obiectului, tulburind astfel tihna fireasca ce impresoara castelul ca un balon de sticla. Iubiri nemarturisite sau nestiute plutesc in aerul parfumat de primavara si dau tircoale castelului, insinuindu-se din camerele de oaspeti pina in aripa destinata servitorilor, sucind mintile pline de candoare ale fetelor, incurcind in mrejele lor intentiile serioase sau amagitoare ale barbatilor. Romanul este presarat cu glume savuroase, personaje memorabile care stirnesc risul si surprind necontenit cu replicile si peripetiile lor.

Mai multe informatii
AutorP.G. Wodehouse
CategorieLiteratura universala
Data aparitiei2012
EdituraPolirom
ISBN978-973-46-2561-1
Numar pagini252
Tip copertaBrosata
TraducatorCarmen Toader
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.