Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 18:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

TRANSPORT GRATUIT la comenzi mai mari de 99 lei!

Ghidul penal al omului de afaceri - consecinte penale ale activitatii economice ilicite

59,00 Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Isbn: 978-606-673-726-5
Numar pagini: 430
Data aparitiei: 2015
Limba: Romana

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plata Returnare produs in 30 de zile Transport gratuit

Transport gratuit
  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Ghidul penal al omului de afaceri - consecinte penale ale activitatii economice ilicite, de Mihai Adrian Hotca si Norel Neagu a aparut la editura Universul Juridic.

Ghidul penal al omului de afaceri. Consecinţe penale ale activităţii economice ilicite este o lucrare scrisă în scopul informării persoanelor care conduc afaceri sau care sunt implicate în activitatea economică, prin punerea la dispoziţia acestora a unor date menite să le faciliteze cunoaşterea dispoziţiilor legale penale aplicabile în domeniul afacerilor.

Lucrarea Ghidul penal al omului de afaceri. Consecinţe penale ale activităţii economice ilicite este destinată, în principal, oamenilor de afaceri, adică persoanelor care iniţiază, finanţează, conduc sau supraveghează, într-o formă sau altă, fie direct, fie indirect, o întreprindere.

Informaţiile cuprinse în acest ghid sunt utile nu numai pentru oamenii de afaceri, ci şi pentru alte persoane care îndeplinesc funcţii sau activităţi în domeniul resurselor umane, contabilităţii, marketingului ori care îndeplinesc sarcini executive în cadrul unei companii sau organizaţii economice.

Prin materialul de faţă, am urmărit să aducem la cunoştinţă celor interesaţi, într-un limbaj accesibil, conţinutul actelor normative ce reglementează răspunderea penală pentru fapte comise în domeniul afacerilor sau în legătură cu desfăşurarea activităţilor economice.

Scrie propria ta recenzie

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Valoare
Calitate
Array ( [0] => 232 [1] => 297 [2] => 748 [3] => 755 ) | 755
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...
Lei
Inscrie-te la newsletter
5% discount pe care il poti folosi la prima comanda de pe site in termen de 5 zile.
Aboneaza-te
Coupon: