Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
45,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Ghidul incepatorului pentru crearea realitatii - Ramtha - Editura M.M.S. Publishing House

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-88105-6-3
Editura: M.M.S.
Autor: Ramtha
Data aparitiei: 2009

Cartea Ghidul incepatorului pentru crearea realitatii scrisa de Ramtha a aparut la editura M.M.S. Publishing House in anul 2009 si face parte din categoria Corp, minte si suflet.

"Sunt aici ca sa va invat cum sa nu mai traiti in negare, cum sa intelegeti sa fiti mai aproape de Dumnezeu, cum sa accesati acest lucru in voi. si totul este o filozofie, dar aduce cu sine o experienta practica, prin care simturile si corpul sunt supuse la o provocare."

"si daca Dumnezeu traieste inlauntrul vostru, atunci Dumnezeu se va ridica si va implini aceste minuni, pe care simturile si corpul nu pot sa le implineasca, pur si simplu. Si astfel, avem un testament maret si minunat. si astfel, avem bucuria cea mai mare - ca ceea ce traieste in noi este o speranta dincolo de orice speranta, ca suntem mai mult decat reflexia din oglinda, ca suntem mult mai mult decat ceea ce au avut sa ne ofere religia, politica si limitele si culoarea pielii si sexualitatea, in aceste vremuri grele si pline de incercari."
Ramtha

Fragment din lucrare:

Si asa se face ca, intr-o zi, intr-o vineri, in timp ce statea acolo, punctul s-a contemplat pe sine. Aratati-mi ce a facut. Haideti, s-a contemplat pe sine. Foarte frumos. De fiecare data cand va contemplati pe voi insiva, evoluati. Deci, si-a intros tot ceea ce era, in sine, iar de indata ce a facut acest lucru, s-a creat punctul de contemplare, in acest mod: puneti-va amble maini in pozitie de rugaciune, usor spre partea stanga, pentru a avea loc. Acesta este acel punctulet care s-a intors in sine. In clipa in care s-a intros in sine, vedeti cum s-a divizat? Cati dintre voi vedeti? Iar in clipa in care a facut asta si-a revenit, deja in loc de unul erau doi.

Mai multe informatii
AutorRamtha
CategorieSpiritualitate
Data aparitiei2009
EdituraM.M.S.
Format230x150
ISBN978-973-88105-6-3
Numar pagini280
Tip copertaNecartonata
TraducatorDaria Vasilescu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.