Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
35,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Ganditorul singuratic. Critica si practica filosofiei la Ludwig Wittgenstein

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-50-2109-2
Editura: Humanitas
Autor: Mircea Flonta
Data aparitiei: 2008
Ganditorul singuratic. Critica si practica filosofiei la Ludwig Wittgenstein este scrisa de Mircea Flonta si aparuta la Editura Humanitas.

Ganditorul singuratic. Critica si practica filosofiei la Ludwig Wittgenstein este scrisa de Mircea Flonta si aparuta la Editura Humanitas.

"Daca in cazul majoritatii covarsitoare a autorilor de care se intereseaza istoricii filozofiei cunoasterea imprejurarilor vietii, a personalitatii si caracterului sunt importante in masura in care ele pot sa indice si sa explice influente ideatice la care a fost supusi si sa dea astfel socoteala de modul in care au ajuns in stapanirea ideilor si proiectelor lor intelectuale, apoi cu Wittgenstein lucrurile stau altfel. Lui nu i se poate aplica schema uzitata, cea de a inregistra descoperirea vocatiei si cultivarea ei sistematica, emergenta proiectului unei opere si infaptuirea lui pas cu pas, pentru a conchide ca opera vorbeste de la sine, ca ea ne spune totul. Altfel spus, nu ambitia intelectuala, dorinta de a lasa in urma lui o opera l-au determinat pe Wittgenstein sa scrie, ci, in primul rand, nevoia de a obtine clarificari care aveau pentru el o semnificatie existentiala nemijlocita." (Mircea Flonta)

Mai multe informatii
AutorMircea Flonta
CategorieStiinte umaniste
Data aparitiei2008
EdituraHumanitas
Format130x200
ISBN978-973-50-2109-2
Numar pagini392
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.