facebook portokal

Contact: 0232 217 900

Program L - V: 08:00 - 18:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Fundamentarea ordonantelor si a hotararilor guvernamentale cu impact financiar

Autori: Ionel Bostan
21,80 Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Isbn: 973-166-376-2
Editura: Lumen
Data aparitiei: 2014
Limba: Romana

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Asa cum rezulta si din formularea titlului lucrarii de fata, noi ne oprim cu precadere asupra unei laturi importante a ansamblului mentionat, abordand continutul economico-financiar al acelor instrumente legislative de prezentare si motivare a actelor normative aratate. Evident, micro-analizele noastre au in vedere doar cateva asemenea hotarari de guvern (HG) si ordonante (simple - OG si de urgenta - OUG), fundamentate si emise in ultimii trei ani, dar care speram sa fie edificatoare cand este vorba despre  abordarea acestei ramuri speciale a Dreptului - Dreptul financiar-bugetar.

Plecand de la toate acestea, asa cum apar ele evidentiate in documentele oficiale ale Executivului Romaniei, incercam o relevare a manierei de fundamentare care priveste unele OG/OUG/HG emise in ultimii trei ani, avand impact aparte in directia supusa observatiilor noastre si publicate - intr-o prima faza - in presa de interes economic.

Asa cum (speram ca) se va remarca, respectiva maniera reflecta pe deplin problematica economico-financiara adusa spre rezolvare in fata Executivului, care, apoi, a venit cu anumite solutionari mai mult ori mai putin echilibrate.

Autorul

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...