Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
9,99 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Fugi din viata ta, revoltatoare si sluta, in cartea mea

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-23-2884-2
Editura: Cartea romaneasca
Data aparitiei: 2009
Cartea Fugi din viata ta, revoltatoare si sluta, in cartea mea scrisa de Daniel Banulescu a aparut la editura Cartea Romaneasca si face parte din Colectia Proza.

Cartea Fugi din viata ta, revoltatoare si sluta, in cartea mea scrisa de Daniel Banulescu a aparut la editura Cartea Romaneasca si face parte din Colectia Proza.

Fugi din viata ta, revoltatoare si sluta, in cartea mea! Parodicul, grotescul, absurdul cotidian se amesteca, intr-o formula fericita, cu livrescul si cu ingredientele unui gen de realism,,dur", frapant, chiar violent pe alocuri. Naratiunea are suspans, dialogurile sint nu doar verosimile, dar si savuroase. Gasim in romanul de fata deopotriva un Bucuresti fabulos, tenebros, ca in romanele de mistere ale secolului al XIX-lea, un oras al comploturilor ? politice, dar si metafizice ? si un Bucuresti pestrit, desenat in culori realiste. Bucurestiul lui Daniel Banulescu este totodata Bucurestiul convoaielor oficiale de pe Calea Victoriei, al discursurilor de la tribuna, al spionilor, al securistilor atotputernici. Dar mai ales este Bucurestiul unde evolueaza un personaj de exceptie: Nicolae Ceausescu, antierou sinistru si comic, faustic si mefistofelic, pe care un ins de asemenea remarcabil, Iarba Fiarelor (hotul adolescent, spaima orasului si modelul tuturor spargatorilor bucuresteni), planuieste sa-l ucida. Personaje ca acestea, dar si falsul proroc Madian, intemeietorul unei noi secte si al unei noi credinte la care ii converteste pe hotii de buzunare, abilii,,springari" Arvinte si Sucu Marcel, "ingerii apartamentelor" din Bucuresti, ori. . . labradorul vorbitor al Dictatorului sint asii din mineca pe care autorul ii scoate pentru a construi cu ajutorul lor o fictiune de zile mari.

Mai multe informatii
CategorieLiteratura romana
Data aparitiei2009
EdituraCartea romaneasca
Format130x200
ISBN978-973-23-2884-2
Numar pagini272
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.