facebook portokal

Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 18:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

TRANSPORT GRATUIT la comenzi mai mari de 150 lei!
  • Fructe, legume, flori. Metode de prelungire a pastrarii in stare proaspata

Fructe, legume, flori. Metode de prelungire a pastrarii in stare proaspata

17,49 Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Isbn: 978-973-1822-16-7
Editura: M.A.S.T.
Limba: Romana

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Fructe, legume, flori. Metode de prelungire a pastrarii in stare proaspata scrisa de Dumitru Beceanu, Adrian Chira si Ioan Pasca a aparut la editura M.A.S.T.

In cuprinsul acestei carti, veti descoperi cele mai bune metode de recoltare si pastrare in stare proaspata a produselor horticole (inclusiv flori) precum si tehnologiile verificate de conservarea legumelor si fructelor atat in regim industrial cat si in regim casnic. Consumul in stare proaspata a fructelor si a unora dintre legume, preparate culinare din legume proaspete si o vaza cu flori radiind prospetime sunt ocazii ideale de valorificare a produselor horticole. Din pacate, insa, dupa recoltare, viata lor poate fi foarte scurta. Exista metode de prelungire a acesteia si ele trebuie cunoscute. Conservele din fructe si legume asigura o pastrare de durata desi nu raman intacte toate calitatile materiei prime din care provin.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...