
- Descriere
- Pareri
Detalii
Cartea Fructe, legume, flori. Metode de prelungire a pastrarii in stare proaspata scrisa de Dumitru Beceanu, Adrian Chira si Ioan Pasca a aparut la editura M.A.S.T.
In cuprinsul acestei carti, veti descoperi cele mai bune metode de recoltare si pastrare in stare proaspata a produselor horticole (inclusiv flori) precum si tehnologiile verificate de conservarea legumelor si fructelor atat in regim industrial cat si in regim casnic. Consumul in stare proaspata a fructelor si a unora dintre legume, preparate culinare din legume proaspete si o vaza cu flori radiind prospetime sunt ocazii ideale de valorificare a produselor horticole. Din pacate, insa, dupa recoltare, viata lor poate fi foarte scurta. Exista metode de prelungire a acesteia si ele trebuie cunoscute. Conservele din fructe si legume asigura o pastrare de durata desi nu raman intacte toate calitatile materiei prime din care provin.