Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
29,90 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Franceza pentru incepatori (include CD audio)

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-748-925-8
Editura: Niculescu
Autor: Patrice Julien
Data aparitiei: 2015
Cartea Franceza pentru incepatori + CD audio scrisa de Anne Braun si Patrice Julien a aparut la editura Niculescu si face parte din Colectia Pons.

Cartea Franceza pentru incepatori + CD audio scrisa de Anne Braun si Patrice Julien a aparut la editura Niculescu si face parte din Colectia Pons.

intr-o nota distractiv si motivanta, manualul, propune o initiere in limba franceza in zece lectii-episoade ale unei povestiri politiste antrenante, asigurand o invatare sigura si rapida si, inainte de orice, mijlocind contactul cu franceza vorbita. Asigurand exersarea lexicului util unei viitoare calatorii in Franta (Acum va aflati in Franta), impartasind o multime de lucruri folositoare si amuzante despre aceasta tara, lucrarea nu uita insa cele mai importante notiuni de gramatica, inserate in structura recurenta a lectiilor (• doua-trei capitole de invatare a limbii • un capitol de exercitii: folosind CD-ul si recapituland si fixand cunostintele dobandite). Cursul ofera in final o sinteza a notiunilor de gramatica, un vocabular francez-roman (adunand toate cuvintele din manual), o traducere a tuturor dialogurilor si cheia exercitiilor. CD-ul audio reproduce dialogurile volumului, cate un vocabular minimal (cuvinte sau expresii in romana si in franceza, cu timpi dedicati exersarii pronuntiei de catre cursant)

Mai multe informatii
AutorPatrice Julien
CategorieLimbi straine
Data aparitiei2015
EdituraNiculescu
Format130x200
ISBN978-973-748-925-8
Numar pagini200
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.