Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
28,80 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Franceza in 30 de zile cu CD - Micheline Funke - Editura Niculescu

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-748-926-5
Editura: Niculescu
Autor: Micheline Funke
Data aparitiei: 2015
Cartea Franceza in 30 de zile cu CD scrisa de Micheline Funke a aparut la editura Niculescu si face parte din categoria Cursuri in limbi straine.

Cartea Franceza in 30 de zile cu CD scrisa de Micheline Funke a aparut la editura Niculescu si face parte din categoria Cursuri in limbi straine.

Lucrarea de fata pune la dispozitia celor interesati de studiul individual cunostintele de baza ale limbii franceze de afaceri, pe care le veti asimila intr-un timp foarte scurt. Cartea se adreseaza nu numai incepatorilor, ci si cunoscatorilor de limba franceza, respectiv elevilor, studentilor, profesorilor, oamenilor de afaceri.

Cursul contine 30 de lectii, fiecare dupa acelasi tipar: mai intai este prezentat un text scurt in limba franceza – de obicei un dialog –, apoi o serie de exercitii, care vor contribui la consolidarea cunostintelor deja dobandite. La sfarsitul fiecarei lectii sunt prezentate scurte texte informative, care va vor ajuta sa va familiarizati cu viata cotidiana.

Fiecare lectie este un episod dintr-o poveste si se concentreaza asupra unor situatii cotidiene tipice. O serie de teste, impreuna cu Cheia exercitiilor, va vor permite sa verificati progresul pe care il faceti. La sfarsitul cartii este prezentat un vocabular care contine cuvintele din fiecare lectie.

Mai multe informatii
AutorMicheline Funke
Data aparitiei2015
EdituraNiculescu
ISBN978-973-748-926-5
Numar pagini288
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.