Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
29,90 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Fondurile structurale in Consortiul Universitaria

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-703-901-9
Editura: Universitatii A. I. Cuza Iasi
Autor: Geta Mitrea
Data aparitiei: 2013
Fondurile structurale in Consortiul Universitaria este scrisa de Geta Mitrea si aparuta la Editura Universitatii A. I. Cuza Iasi.

Fondurile structurale in Consortiul Universitaria este scrisa de Geta Mitrea si aparuta la Editura Universitatii A. I. Cuza Iasi.

Cartea de fata este actuala si utila pentru politicile de educatie din Romania, in special pentru cele din spatiul invatamantului superior, cu accent pe studiile doctorale. Se doreste a fi cartea care contine prima cercetare realizata pe beneficiarii de burse doctorale cu finantare din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane in cadrul Consortiului Universitaria. Cartea contine informatii actuale si de interes cu privire la impactul social care face referire la urmatoarele aspecte: initiative de parteneriat bidirectional intre universitati si IMM-uri, respectiv ONG-uri; efectele sociale pozitive ale universitatilor in dezvoltarea regionala; efectele sociale negative (perverse) aparute odata cu implementarea proiectelor din fonduri structurale; avantajele burselor POSDRU; angajabilitatea doctoranzilor/doctorilor beneficiari de burse POSDRU.

Mai multe informatii
AutorGeta Mitrea
CategorieStiinte umaniste
Data aparitiei2013
EdituraUniversitatii A. I. Cuza Iasi
ISBN978-973-703-901-9
Numar pagini290
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.