Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
39,99 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Fiinta din oglinda. Povestea unui caz real

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-609-005-6
Editura: Rao
Autor: Ulla Frohling
Data aparitiei: 2012
Fiinta din oglinda. Povestea unui caz real este scrisa de Ulla Frohling si aparuta la Editura Rao in Colectia Biblioteca RAO.

Fiinta din oglinda. Povestea unui caz real este scrisa de Ulla Frohling si aparuta la Editura Rao in Colectia Biblioteca RAO.

De mica, Angela Lenz a fost supusa violentei sexuale. Prin torturi inimaginabile, droguri si spalarea creierului, ea a fost silita sa se prostitueze in cadrul unei secte secrete si sa-i chinuiasca la randul sau pe altii in timpul unor ritualuri sataniste. Sub povara acestor chinuri, personalitatea ei s-a spart in multe alte personalitati. Doar asa a putut supravietui acelor orori. Dar aceste evenimente traumatice si-au gasit totusi drumul spre suprafata, chinuind-o in continuare. Dupa o terapie si in ciuda interdictiei de a dezvalui vreo informatie sub amenintarea cu moartea, ea a gasit curajul de a vorbi despre cele prin ce au trecut atat ea, cat si altii. Evident, Angela Lenz este un pseudonim. Autoarea a cunoscut-o pe Angela Lenz cu 15 ani in urma si s-a documentat intens cu privire la personalitatile multiple.

Mai multe informatii
AutorUlla Frohling
CategorieHorror/Thriller/Mistery
Data aparitiei2012
EdituraRao
ISBN978-606-609-005-6
Numar pagini384
Tip copertaBrosata
TraducatorCornel Stoenescu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.