Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
36,33 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Figuri ale vulnerabilitatii existentiale, de la uitarea de sine la uitarea fiintei

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-703-907-1
Editura: Universitatii A. I. Cuza Iasi
Autor: Paul Marinescu
Data aparitiei: 2014
Figuri ale vulnerabilitatii existentiale, de la uitarea de sine la uitarea fiintei este scrisa de Christian Ferencz-Flatz, Paul Marinescu siaparuta la Editura Universitatii A. I. Cuza Iasi.

Figuri ale vulnerabilitatii existentiale, de la uitarea de sine la uitarea fiintei este scrisa de Christian Ferencz-Flatz, Paul Marinescu si aparuta la Editura Universitatii A. I. Cuza Iasi.

"Volumul de fata reuneste lucrarile prezentate la colocviul „Figuri ale vulnerabilitatii existentiale. De la uitarea de sine la uitarea fiintei”, organizat de Societatea Romana de Fenomenologie si Centrul de Studii Fenomenologice in luna octombrie 2012, la Facultatea de Filosofie, Universitatea din Bucuresti. Se regasesc aici o serie de studii consacrate unui „registru” aparent minor al vulnerabilitatii umane, care ar putea fi inscris, la o prima vedere, in randul pseudopatologiilor vietii cotidiene: este vorba de uitare si de diversele ei configuratii fenomenale. De la banalul lapsus memoriae pe care il cunoastem cu totii, trecand prin amneziile istorice in care ne complacem in acesti ani, pana la uitarea fiintei care ne afecteaza la un nivel destinal – aceste expresii ale uitarii, dar si multe altele, prezente la nivel psihic, istoric si existential, atesta omniprezenta ei nelinistitoare."

Mai multe informatii
AutorPaul Marinescu
CategorieStiinte umaniste
Data aparitiei2014
EdituraUniversitatii A. I. Cuza Iasi
Format130x200
ISBN978-973-703-907-1
Numar pagini254
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.