Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
18,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Fiesta in barlog

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-588-334-5
Editura: Curtea Veche
Autor: Juan Pablo Villalobos
Data aparitiei: 2012
Fiesta in barlog de Juan Pablo Villalobos, aparut la Editura Curtea Veche, este povestea lui Tochtli, fiul unui temut mafiot Mexican. El locuieste impreuna cu tatal sau si cu o suita de servitor intr-un palat izolat de restul lumii.

Fiesta in barlog de Juan Pablo Villalobos, aparut la Editura Curtea Veche, este povestea lui Tochtli, fiul unui temut mafiot Mexican. El locuieste impreuna cu tatal sau si cu o suita de servitor intr-un palat izolat de restul lumii. Palatul este frecventat de politicieni corupti, de prostituate si de oameni de afaceri dubiosi. Pentrua a fi protejat, Tochtli este ferit de contactul cu lumea exterioara, dar asta nu conteaza, pentru ca palatul este el insusi o reproducere in miniatura a Mexicului.

Pentru gradina zoologica personala, Tochtli isi doreste un hipopotam pitic din Liberia. Fantastica aventura in Africa se va incheia cu capturarea lui Ludovic al XVI-lea si a Mariei Antoaneta, este o calatorie initiatica, in urma careia Tochtli va descoperi legatura stranie dintre hipopotamii pitici din Liberia, monarhii francezi, samurai si lumea intreaga.

Mai multe informatii
AutorJuan Pablo Villalobos
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2012
EdituraCurtea Veche
ISBN978-606-588-334-5
Numar pagini96
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.