Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
34,95 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Fericirea paradoxala. Eseu asupra societatii de hiperconsum

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-0639-9
Editura: Polirom
Autor: Gilles Lipovetsky
Data aparitiei: 2007
Fericirea paradoxala. Eseu asupra societatii de hiperconsum este scrisa de Gilles Lipovetsky si aparuta la Editura Polirom.

Fericirea paradoxala. Eseu asupra societatii de hiperconsum este scrisa de Gilles Lipovetsky si aparuta la Editura Polirom.

"Ameliorarea continua a conditiilor de viata a devenit un scop al societatilor democratice, iar spiritul consumerist s-a infiltrat pina si in raporturile individului cu familia si religia, cu politica si sindicalismul, cu divertismentul si cultura. O extindere neincetata a logicii comerciale la toate sferele existentei marcheaza intrarea intr-o noua faza, cea a hiperconsumului. Totul devine marfa, motivatiile cumpararii isi pierd legatura traditionala cu pozitia sociala si sistemul claselor, iar consumul e unul emotional, subiectiv, axat exclusiv pe cautarea noutatii si a placerii. Si totusi, distantindu-se de criticile alarmiste ale societatii de consum si de entuziasmele facile generate de societatea bunastarii, eseul lui Gilles Lipovetsky arata ca perpetua noastra cautare a unei fericiri multiforme nu e reductibila la bunuri materiale. Noua etica consumerista nu presupune in mod necesar o infringere a gindirii, ce isi gaseste un stimul inedit in chiar puternica individualizare a consumului si in faptul ca individul e mai mult ca oricind nevoit sa-si caute propriile repere." de la editor

Mai multe informatii
AutorGilles Lipovetsky
CategorieStiinte umaniste
Data aparitiei2007
EdituraPolirom
Format145x225
ISBN978-973-46-0639-9
Numar pagini368
Tip copertaBrosata
TraducatorMihai Ungurean
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.