Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Fericirea. Jurnalul unei pasiuni

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-707-3006
Editura: Tracus Arte
Cartea Fericirea. Jurnalul unei pasiuni scrisa de Denis Robert a aparut la editura Trei si face parte din Colectia Eroscop.

Cartea Fericirea. Jurnalul unei pasiuni scrisa de Denis Robert a aparut la editura Trei si face parte din Colectia Eroscop.

Un roman erotic despre supunere si dominatie, un fel de «Povestea lui O» plasata in secolul 21. El este un scriitor de 39 de ani, aflat in asteptarea unor zile mai bune. Ea este cu zece ani mai tanara decat el si a studiat Artele. Amandoi sunt casatoriti si amandoi, in aceeasi masura, plictisiti. Se plac, se evita, se regasesc. Rezultatul: pasiune la prima vedere si o dorinta care nu inceteaza sa creasca pe masura ce se implineste. Drogati unul cu celalalt, nu isi doresc altceva decat doze din ce in ce mai puternice de erotism. Asa incepe fericirea. Ducand doua vieti, una oficiala, cealalta nu. Punand mai presus de orice chemarea trupului. Crezand in aceasta fericire. Nu vorbesc prea mult. In schimb, isi iau notite. insemnarile ei populeaza paginile din stanga ale acestui scurt, dar cutremurator roman. Ale lui, paginile din dreapta. O relatare torida, directa si lipsita de pudoare a relatiei dintre o femeie care se ofera intru totul si un barbat care nu-si refuza nici o fantasma.

Mai multe informatii
CategorieErotica
EdituraTracus Arte
ISBN978-973-707-3006
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.