Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
25,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Femeile din Biblie

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-629-205-7
Editura: Lider
Autor: John Baldock
Data aparitiei: 2008
Femeile din Biblie

Cartea Femeile din Biblie scrisa de John Baldock a aparut la editura Lider.

Asa cum sugereaza si titlul, lucrarea Femeile din Biblie cuprinde povestirile despre femei, atat despre cele marete, cat si despre cele umile, care pot fi intalnite in paginile Vechiului si Noului Testament. Include si cateva femei mentionate in cartile cunoscute sub numele de apocrife (scrise de catre protestanti) sau Deuterocanon (scrise de catre credinciosii catolici si ortodocsi). Aceste povestiri cuprind relatari incepand cu povestile unor nasteri miraculoase si ale faptelor eroice si terminand cu cele despre inselatorie, intriga si crima.

Sunt si relatari despre dragoste adevarata, despre incest, adulter, poligamie si despre femei exploatate si abuzate de catre barbati. Cele mai multe dintre femeile mentionate in Biblie (dar nu toate) sunt incluse in paginile de fata. Cele care au fost omise nu apar decat ca nume specificate in liste genealogice lungi in anumite carti ale Vechiului Testament.

Ordinea in care sunt prezentate povestirile despre femei respecta cronologia standard a cartilor Bibliei si nu ordinea alfabetica, preferata de unii autori. Astfel, se relateaza doua povesti fundamentale in acelasi timp: istoria unui popor si a religiei sale, de la sosirea lui Abraham in Canaan pana la aparitia primelor biserici crestine si schimbarea statutului femeilor in religie si in societate pe parcursul a trei milenii.

 

Mai multe informatii
AutorJohn Baldock
CategorieLiteratura universala
Data aparitiei2008
EdituraLider
ISBN978-973-629-205-7
Numar pagini240
Tip copertaBrosata
TraducatorAnca Irina Ionescu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.