Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Femeia de pe scari

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-5513-7
Editura: Polirom
Autor: Bernhard Schlink
Data aparitiei: 2015
Femeia de pe scari
Cartea Femeia de pe scari este scrisa de Bernhard Schlink, autorul bestsellerului Cititorul.

Un tablou celebru, de care nimeni n-a mai auzit multa vreme, reapare in imprejurari misterioase. Este o surpriza pentru lumea artei, dar si o lovitura pentru barbatul care, pe cind era un tinar avocat, a mediat un conflict intre autorul si proprietarul tabloului. Aflat la mii de kilometri de casa si la decenii dupa momentul in care tabloul si femeia pe care o infatiseaza ii schimbasera destinul, barbatul spera ca aparitia neasteptata a lucrarii e semnul ca nici cea care i-a fost model nu poate fi prea departe.

Pleaca asadar in cautarea femeii de care in tinerete se indragostise orbeste, iubind-o intr-un fel niciodata lamurit, si care il impinsese la gesturi inexplicabile. Cautarea devine prilej de a desfasura ghemul incilcit al trecutului si de a-si pune intrebari despre fagasul pe care a apucat-o viata lui. Drumul memoriei il poarta din Frankfurt pina in Sydney, apoi intr-un orasel indepartat de pe coasta australiana.

Cu un stil de o simplitate si o precizie uimitoare, Femeia de pe scari este un roman plin de melancolie, un roman al marilor intrebari.
 
Mai multe informatii
AutorBernhard Schlink
CategorieLiteratura universala
Data aparitiei2015
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.